2012년 2월 14일 화요일

çok kolay tavuk fırın yemeği


çok kolay tavuk fırın yemeği
초간단 닭고기 오븐요리

malzemeler

tavuk but 20 tane
havuç 4 tane
patates 4 tane




Tavuğu iyice yıkayın ve suyunu çıkarın.




Tavuğu bıçaklayın.
tuz, karabiber ve zecefil tozu serperek en az 1 saat bekletin.



Patates ve havucu uygun şekilinde doğranın.
ve uzularını yuvarak kesin.



fırın torbaya yerleştirin.




önceden ısıtılmış fırında
180 ya da 200 derecede 1 saat   pişirin.




Afiyet olsun!!





댓글 5개:

  1. Ellerine sağlık Lale ablacım çok lezzetli görünüyor ve yapmasıda çok pratik en kısa zamanda deneyeceğim, geçenlerde fırın torbasında bende tavuk yapmıştım ama sebzeli değildi gerçekten hem pratik oluyor hemde çok lezzetli. Bu arada Lale ablacım Bugün Sevgililer günü Sizin ve Eşinizin Sevgililer gününü kutlarım bir ömür mutluluklar dilerim... öpüldün ablacımmmm :)

    답글삭제
    답글
    1. Teşekkür ederim. yapımasıda çok kolaydır.
      iyi günler!

      삭제
    2. rica ederim Lale ablacım bu güzel lezzetleri bizlerle paylaştığın için ben teşekkür ederim, hanna bebek nasıl? yeni fotoğraflarını merakla bekliyorum ve onun o süt kokulu yanaklarından öpüyorum. iyi günler ablam :)

      삭제
  2. off şahane görünüyorlar, ağzım sulandı:)) ellerinize sağlık:)

    sütle marine etmeyi de deneyin bence.. şahane oluyor:)

    답글삭제
    답글
    1. evet! sütle marine ederse daha yumusak ve tavuk koku yok olur. bigi için teşekkür ederim. iyi günler!

      삭제